Sommerferie I Danmark Med Børn

Mange gør sig store tanker om, hvor de skal holde ferie i den kommende sommer, specielt i disse Co

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 11. February 2021
Billede af: Pixabay / 12019

Mange gør sig store tanker om, hvor de skal holde ferie i den kommende sommer, specielt i disse Corona tider, hvor man måske ikke kan komme til udlandet. Derfor bliver der overvejet om sommerferien skal foregå i Danmark? Hvor henne i landet? Og er det børnevenligt?

Her kan jeg varmt anbefale Bornholm, solens ø, men også børnene ø. På Bornholm finder du rigtig mange forskellig aktiviteter også til børn.

Du skal huske at være tidligt ude, hvis du vælger Bornholm som din sommerferie destination, da meget allerede er booket. Der er mange overnatningsmuligheder, det som oftest bliver benyttet er sommerhus, specielt når man har børn med, da de til tider godt kan være lidt utidige at have med på hotel. Der er også flere moteller og vandrehjem på Bornholm, men igen husk at få booket i god tid.

Alle de nedenstående forslag er meget børnevenlige og der er rig mulighed for at få en sjov og spændende dag.

Her får du en liste med forskellige børnevenlige muligheder:

  • Forlystelsesparken Brændesgårdshaven
  • Middelaldercenteret
  • NaturBornholm
  • Christiansø
  • Hammershus

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, dette indhold. Hos Perlen Odense kan du finde blandt et stort og flot udvalg af smykker marguerit ring. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.