Liste: De Bedste Strande På Fyn

Vidste du, at der er intet mindre end 1.100 kilometers kystlinje på Fyn og øerne? På de over tusind

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 06. November 2020
Billede af: Dominika Roseclay, Pexels

Vidste du, at der er intet mindre end 1.100 kilometers kystlinje på Fyn og øerne? På de over tusind kilometers kystlinje finder man en masse lækre strande, der er perfekte til at bade, solbade og meget andet. Generelt er strandene karakteriseret som familievenlige med lavt vand, brede strande og fascinerende natur. 

Christiansminde Strand 

Stranden ved Christiansminde er meget populær blandt de lokale og turister. Udover en fantastiske udsigt over Svendborgsund, så finder man også en praktisk badebro, Picnic og grill-faciliteter. Der findes oven i købet en kiosk og minigolfbane. 

Hasmark Strand

Hasmark Strand er flere kilometer lang, og er lige så god, som den er lang. Stranden har lavt vand og er meget børnevenlig, hvilket ikke alene kommer af det lave vand, men også det fine sand. Tæt på campingpladsen er der også en lille strandoase, hvor man kan holde picnic, klæde om, tage et brusebad, gå på toilet og lege på legepladsen. 

Nordstranden i Kerteminde

I Kerteminde er Nordstrand den klart mest populære strand. Endnu engang er der tale om en strand, der er enormt børnevenlig. Man skal rigtig langt ud før man befinder sig på dybt vand, ligesom der også er en fin lille kiosk, samt en minigolfbane. 

Som om det ikke skulle være nok, så er der også badebro og faciliteter til beachvolley, håndbold og toiletter.