Bedste Feriesteder I Danmark Med Børn - Her Kan Du Tage Hen

Ferie i Danmark. Noget der enten får de helt store smil frem, eller som giver årsag til bekymring. D

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 05. November 2020
Billede af: Pixabay

Ferie i Danmark. Noget der enten får de helt store smil frem, eller som giver årsag til bekymring. Det kan være en udfordring at finde de bedste feriesteder i Danmark med børn, for der skal gerne være noget for hele familien på tværs af aldersgrupperne.

Hvor tager man så hen, når der skal holdes ferie i Danmark? Se her mere om de bedste feriesteder i Danmark med børn, så du lettere kan vælge, hvor den næste ferie skal holdes.

Bedste feriesteder i Danmark med børn - X tips

Blåvand og Hvide Sande

Der er godt nok tale om to forskellige byer med lidt afstand mellem hinanden, men så stor er den heller ikke. Vælger du at tage til Blåvand eller Hvide Sande på ferie, rammer du nogle af Danmarks bedste badestrande.

Derudover er der også mulighed både wellness, legeland og en lang række andre ting, skulle vejret ikke være med en. Samtidig ligger Danmarks femtestørste by, Esbjerg, ikke særligt langt derfra.

Djursland

Placeret på Jyllands næse finder du Djursland, der blandt andet har byerne Grenaa og Ebeltoft. Der er også Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Kattegatcentret, Randers Regnskov og Skandinavisk Dyrepark. Der er med andre ord rigtig meget at komme efter, når du holder ferie i Djursland.

Fra Djursland er der heller ikke langt til Aarhus, hvis man vil opleve noget byliv.

Nordsjælland

Rørvig, Helsingør, Hundested, Liseleje, Gilleleje og Hornbæk. Nordsjælland er fuld af lækre områder, som også kan bruges til feriesteder. Rørvig er her især populært.

Området tæller en lang række slotte og historiske seværdigheder, strande og aktivitetsmuligheder for børn. Og så er der selvfølgelig heller ikke langt til København derfra, hvis man også gerne vil have lidt storbyliv.

Artiklen er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Der kan du købe et sortiment fra smartwatch. Det årsagen til at avXperten får omtale i artiklen.