Bedste Feriesteder Fyn

Fyn har masser af steder, hvor man kan holde en dejlig ferie. I det følgende får du mine personlige

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 19. March 2021
Billede af: Pixabay, JMfotos

Fyn har masser af steder, hvor man kan holde en dejlig ferie. I det følgende får du mine personlige eksempler på steder, som jeg synes er enormt hyggelige og passer perfekt både til en forlænget weekend eller en længere ferie.

Svendborg

Jeg er selv født Svendborgenser og har tilbragt meget af min tid i denne fantastiske by. Det er en by, hvor du får det hele og så ligger den tæt på vandet og forskellige strande. 

Byen har shoppemuligheder og et stort udvalg af forskellige butikker, plus også en variation af restauranter. Der er masser at vælge imellem.

Seværdigheder er der også både til voksne og børn i form af Danmarks Forsorgsmuseum og Naturama. Så er der en dag, hvor vejret ikke lige er det bedste, er der også aktiviteter indenfor.

Omkring Svendborg er der også tonsvis af forskellige ting, du kan besøge, eksempelvis Egeskov Slot. Svendborg er en by, hvor du ikke løber tør for noget at lave.

Kerteminde

Kerteminde er en af de hyggeligste byer, jeg kender. De har en lidt gammeldags atmosfære og man bliver enormt afslappet, når man går rundt i byen. 

Er du i Kerteminde er der ét sted, hvor du skal hen og det er Vaffelhuset på Trollegade. Et helt igennem fantastisk sted at købe is og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Mums!

Byen ligger lige ned til vandet og har også et skønt havnemiljø.

Odense

Odense kommer jeg nok ikke helt udenom, når det kommer til Fyn. Det er en dejlig by med enormt mange muligheder og faciliteter både i sommeren og vinteren. Og så kommer H.C. Andersen jo fra byen.

Byen har en lækker gågade og et fantastisk udvalg af butikker, restauranter og meget mere.

Seværdigheder er der også, såsom jernbanemuseet, H.C.Andersens hus, Møntmuseet og Munke Mose, som har masser af fine legepladser til børnene.

Odense er endnu en by, hvor du ikke løber tør for muligheder og ting at se.

Du læser dette blogindlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Susannne Friis Bjørner produkter. Det betyder, at Perlen Odense får et link i dette blogindlæg.