Badestrande Langeland

Langeland er nærmest en af de øer, hvor du kan besøge flest strande på kortest tid på grund af dens

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 19. March 2021
Billede af: Pixabay, JensEnemark

Langeland er nærmest en af de øer, hvor du kan besøge flest strande på kortest tid på grund af dens lange facon. Øen har intet mindre end 140 km. kyststrækning, så der er rigeligt med strande at tage af.

I det følgende får du en liste med nogle af de strande, som Langeland har (der er mange flere). Herunder hvilke der er børnevenlige og hvilke der bare er et besøg værd.

Ristinge Strand

Denne strand er perfekt til at læse en bog, gå en tur eller noget helt tredje. Strandens bred er fyldt med klitter og marehalm, så hvis du skal have lidt motion for benene, især lægmusklerne, er denne strand perfekt.

Hesselbjerg Strand

Stranden er blevet kåret til en af Danmarks bedste strande og har også mange klitter og masser af sand. Stranden minder om Vestkysten, men har roligere vand, hvilket klart er en fordel, hvis du har børn.

Drejet, Spodsbjerg

Drejet ligger nær et af det mest populære sommerhusområder på Langeland. Stranden har masser af sand, lavt vand og er meget velegnet til børn. 

Lohals Strand

Denne strand ligger lige ved Lohals Havn, så hvis du kommer til havnen med båd, kan du nemt finde et sted, hvor du har mulighed for at bade. Stranden er en sandstrand og har en super fin badebro.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Så kig eventuelt på vielsesringe hos Perlen Odense. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.