Badestrande I Danmark

Danmark er en af de lande, der rent faktisk har strand nærmest hele vejen rundt og derfor er der ogs

Uploaded af danmarksstrande.dk d. 07. November 2022
Billede af: Pixabay, monika1607

Danmark er en af de lande, der rent faktisk har strand nærmest hele vejen rundt og derfor er der også mange at vælge imellem. Derfor vil jeg oræve at afkorte listen lidt og udvælge nogle specifikke strande i Danmark, som danskerne selv gør mere brug af en andre.

Jylland

Blåvand kommer vi nok ikke udenom, når der er tale om Jylland. Her er det ikke kun danskerne, der valfarter til, men også tyskerne når ferien melder sig.

Skagen må bestemt også nævnes. Godt nok tager de fleste til selve byen, men både stranden på Grenen og i Gammel Skagen er et besøg værd.

Til sidst skal Løkken strand også nævnes. En hyggelig strand med masser af liv og dejlige omgivelser.

Fyn

På Nordfyn finder vi Hasmark Strand, som er meget populær at tage til, hvis du bor i Odense og omegn. Her er også kiosk og grillbar, så man kan være der en hel dag.

På Sydfyn er der både Christiansminde Strand og Smørmosen, som er to klare favoritter hos Svendborggenserne. Smørmosen på Thurø er også en strand mange kommer langvejs fra for at se og opleve.

Sjælland

De strande, man hører om, er som regel også dem, folk tager til. Så er du på Sjælland, så er det Hornbæk, Gilleleje og Tisvildeleje, der er stederne. 

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Lulu. Heraf mærkatet på indhold.